BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (2024)

Overzicht

Geïntroduceerd in 2021, is de BroodMinder-BEES app onze krachtigste app. We raden het ten zeerste aan om het te gebruiken in plaats van de BroodMinder-Lite app of de BroodMinder-Apiary app.De -BEES app is gestructureerd vergelijkbaar met de MyBroodMinder.com website. We hebben het opnieuw ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren.

  • Met één tik alle sensors binnen het bereik van de telefoon/tablet uitlezen.
  • Apiaries, bijenkorven en apparaatlocaties maken en wijzigen.
  • Weergave per apparaat en per apiary.
  • Strak geïntegreerd met MyBroodMinder.com met automatische synchronisatie voor externe apiaries zonder internet (celular) toegang.
  • Ondersteuning voor BroodMinder-SubHub:
    • Real-time weergave van signaalniveaus van apparaten.
    • Lees het samengestelde apparaatlogboek en wijs gegevens toe aan de juiste BroodMinder-apparaten.
  • Notities maken voor bijenkorven met spraakopdrachten.
  • Verbeterde Bluetooth:
    • Ondersteuning voor gelijktijdig downloaden van gegevens.
    • Hoge snelheid -SubHub data download.

Basiswerking voor een nieuwe gebruiker- Eerste keer: - Download BroodMinder-Bees vanuit uw app-store. - Start de app en voer uw MyBroodMinder.com gebruikersnaam en wachtwoord in (of maak deze aan). - Het TABBLAD APPARATEN geeft automatisch alle BroodMinder-apparaten weer die u bezit en alle BroodMinder-apparaten die dichtbij gedetecteerd worden. - Claim uw apparaten. - Maak een Apiary en Bijenkorf aan (TABBLAD APIARIES). - Wijs uw BroodMinder-apparaten toe aan een locatie binnen de bijenkorf (TABBLAD APPARATEN).

  • Bij ieder bezoek:
    • Kies het TABBLAD APIARIES en druk op SYNC. Opgeslagen gegevens worden gelezen en lokale en MyBroodMinder.com databases worden bijgewerkt.

TABBLAD APPARATEN

Het TABBLAD APPARATEN geeft u volledige controle over BroodMinder-apparaten die:A) in uw apparaat inventaris op MyBroodMinder.com staanB) door uw telefoon via Bluetooth worden gedetecteerd.Dit betekent dat wanneer u een apiary bezoekt die BroodMinder-apparaten bevat, u hun huidige uitlezingen kunt zien.U kunt individuele apparaten synchroniseren vanaf deze pagina door op de ... naast het apparaat te drukken.

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (1)

Tip: De filterknop is geweldig. Hiermee kunt u beperken wat er op deze lijst wordt weergegeven. Als u bijvoorbeeld Dichtbij selecteert, worden alleen die apparaten weergegeven waar de telefoon de BroodMinder ziet. Als u vervolgens het scherm vernieuwt (omhoog slepen op iOS of Android), wordt de lijst leeggemaakt en weer gevuld terwijl de Bluetooth-signalen van elke BroodMinder worden gedetecteerd. Dit is een geweldige manier om te controleren of uw BroodMinder goed functioneert.

TABBLAD APIARIES

Het TABBLAD APIARIES is waar u het grootste deel van uw tijd zult doorbrengen nadat uw bijenkorven zijn ingesteld. U moet een MyBroodMinder (MBM) account hebben (gratis of premium), omdat uw apiary/bijenkorf configuratie daar wordt opgeslagen (doe dit via het instellingen tabblad of op MyBroodMinder.com)

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (2)

Tip: Het werkt soms beter om bijenkorf voor bijenkorf te synchroniseren als ze ver uit elkaar liggen. U kunt Sync kiezen met behulp van de ... voor elke bijenkorf. Start de bijenkorven dicht bij de telefoon, u hoeft niet te wachten tot elke bijenkorf klaar is voordat u de volgende start. Verplaats vervolgens de telefoon naar een nieuwe positie dicht bij de overige bijenkorven en synchroniseer opnieuw. Als u tikt op de weergegeven synchronisatiestatus bovenaan, worden meer details weergegeven over waar het zich precies bevindt in het synchronisatieproces.

Apiary Opties

U kunt nu de Apiary en Bijenkorf configuratie doen vanuit de app. Ga hierheen door op ... bovenaan de pagina te drukken

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (3)

Bijenkorf Opties

Wanneer u kiest voor ... naast de bijenkorf heeft u vele keuzemogelijkheden. Al deze instellingen (zoals Sync) werken op het niveau van de bijenkorf. Dat wil zeggen, ze hebben betrekking op het beheersen of wijzigen van de bijenkorf, niet het apparaat. Let op: deze instellingen wijzigen zowel de gegevens die op uw telefoon zijn opgeslagen als de gegevens die zijn opgeslagen in de cloud op MyBroodMinder.com.

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (4)

Tip: Tik op de bijenkorf en er worden meer details weergegeven van de BroodMinder-sensoren. Dubbeltik op de bijenkorf en er wordt een grafiek weergegeven. Met de notitiefunctie kunt u uw microfoon gebruiken voor eenvoudige transcriptie.

TABBLAD INSTELLINGEN

Het tabblad Instellingen stelt u in staat om uw Bees app aan te passen.

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (5)

Tips: Onder instellingen zijn er geavanceerde functies zoals het verwijderen van de lokale database. Fast Connect verandert de advertentie 'ping' van de BroodMinder-apparaten van 5 seconden naar 1 seconde. Dit zorgt ervoor dat apparaten sneller verbinding maken, maar verkort de batterijduur tot enkele maanden in plaats van enkele jaren.

TABBLAD HELP

Help is hopelijk behulpzaam.

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (6)

SubHub Apparaten

SubHub-apparaten zijn een beetje speciaal omdat ze luisteren naar al uw nabijgelegen BroodMinder-apparaten.Als u op de drie puntjes naast een SubHub drukt, verschijnt dit menu

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (7)

SubHub Details

Op deze pagina kunt u de SubHub beheren. U kunt alle gegevens synchroniseren en live gegevens bekijken. Zie de volgende pagina's voor meer details.

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (8)

SubHub Alle Apparaten Weergeven

Bij het instellen van uw SubHub kunt u dit display gebruiken om precies te weten welke apparaten uw SubHub detecteert. Alle BroodMinders adverteren elke 5 of elke 1 seconde. Dat betekent dat u ze hier allemaal zou moeten zien als u dichtbij genoeg bent. Het zal ook eventuele Bluetooth Low Energy (BLE) apparaten in bereik weergeven als u de Alleen BroodMinder Apparaten-box uitvinkt.

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (9)

Tip: Dit is vooral een nuttige pagina om te gebruiken bij het optimaliseren van de positie van uw SubHub. Het is handig, zelfs als u niet synchroniseert met uw telefoon. U ziet welke apparaten worden uitgebreid naar uw externe hub-apparaat.

BeesApp - GEBRUIKERSGIDS (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 5287

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.